Sretna, zadovoljna i - solo

Foto: Vogue

AKO si trenutno bez partnera, postoji mali milijun stvari koje možeš raditi solo i biti sretna i zadovoljna. Ne možemo navesti baš sve, ali donosimo sedam načina da budeš sretna i kao solo cura.

1. Usredotoči se na to da poboljšaš sebe
 
Bez toga da te ometa veza, iskoristi ovo vrijeme kao priliku da poboljšaš sebe - snagu, vještine i osobine. Ne samo da tako možeš poboljšati svoj privatni život i odnose, već i onaj poslovni.
 
2. Nemoj biti ljubomorna na druge
 
Teško je ne biti ljubomoran kada su svi drugi oko tebe u sretnim vezama. Bitno je da budeš svjesna da nisi jedina solo cura u gradu. Zavidnošću si oduzimaš dio sreće koju zaslužuješ, jer ti ona ne dodaje apsolutno ništa u tvoj život i obezvrjeđuje stvari koje imaš.
 
3. Uživaj u slobodi
 
Ovo je vrijeme kada možeš uživati u slobodi - biti spontana, isplanirati dane isključivo onako kako i kad ti želiš, izaći do jutra s prijateljicama van, a da se nikome ne trebaš opravdavati, ugasiti mobitel i slično. Biti solo savršeno je vrijeme da se skoncetriraš samo na sebe i svoje potrebe, štogod to bilo. Iskoristi ga!
 
4. Hobi
 
Sigurni smo da si barem jednom u životu odlučila nešto započeti, ali te nešto i spriječilo u tome. Iskoristi ovo extra vrijeme da napokon pokreneš nešto na što ćeš se usredotočiti mimo posla i drugih obaveza i što će potaknuti tvoju kreativost te obogatiti ti svaki dan.
 
5. Cijeni ono što imaš
 
Vrlo često zaboravljamo na lijepe trenutke koji nam se trenutno događaju te se koncentriramo samo na one koje si priželjkujemo. Počni cijeniti takve trenutke, osjećat ćeš se bolje. Svatko od nas ima u svakom trenutku stvari na kojima može biti zahvalan.
 
6. Budi strpljiva
 
Budi svjesna da je potrebno vremena da upoznaš nekog, da se jave osjećaji, da se međusobno dobro upoznate. Dakle, nemoj se uzrujavati ako se nešto ne događa taj tren. Dobre stvari obično se počnu događati onda kad se najmanje nadaš. Prepusti se.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.