Test: Možeš li biti frendica s bivšim?

Foto: Gianfranco Ferre

NEKE žene kažu da je to sasvim jednostavno, a neke ne razumiju zbog čega bi itko ikad htio biti prijatelj s bivšim dečkom. Ako želiš biti frendica s bivšim, provjeri bi li to uopće mogla.

Smeta ti da ima nekog novog?
 
Lako je govoriti da želiš da ostanete prijatelji, a malo je teže to i ostvariti. Ako ti sama pomisao da se dopisuje s nekom drugom curom diže kosu na glavi, nećete moći biti prijatelji. Bolje je da si iskrena sama sa sobom na početku, jer će ti kasnije biti puno teže.
 
Već ima curu? Sviđa ti se?
 
Ako tvoj bivši već ima nekog novog, imaš idealnu priliku testirati vaše prijateljstvo. Ako ti njegova cura ide na živce iako je inače sasvim normalna, vjerojatno još uvijek imaš osjećaje prema njemu, što e reći da prijateljstvo baš i nije opcija. 
 
Ne mariš za izgled?
 
Pred prijatelja možeš doći raščupana i bez šminke, i neće te brinuti to što će on misliti. Ako prije svakog sastanka sa bivšim posežeš za šminkom i paziš na to kako ćeš se predstaviti, znači da još uvijek gajiš nadu da ćete se pomiriti. To nije loše, ali nije ni osnova za prijateljstvo.
 
Čekaš da se predomisli?
 
Ako cijelo vrijeme duboko u sebi čekaš da se predomisli i shvati da ste ti i on ipak idealan par, ne možete biti prijatelji. U tom je slučaju bolje da se makneš od njega - on će lakše shvatiti da mu fališ ako nisi stalno u njegovoj blizini. 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.