U lovu na idealan narančasti ruž: Koji je pravi za tebe?

Foto: MAC, weheartit, Instagram, Lancome, Pinterest

OVE sezone, narančasti ruževi veliki su hit! Vidjeli smo ga na brojnim modnim pistama te na usnama najpoznatijih celebrity ljepotica, no istina je da je narančasta boja ruža za usne jedna od najriskantnijih.

Uz nju cijelo lice može poprimiti sasvim drugačiji ton, a zubi izgledati žućkasto pa je vrlo važno pronaći upravo onu nijansu koja ti najbolje odgovara.

Kako bismo ti pomogli, donosimo mali priručnik za odabir narančastih ruževa:


Žarko narančasti ruž

Ovakav ruž bez problema mogu nositi djevojke srednje puti koje nemaju problema s kožom. One mogu birati iz široke palete snažnih narančastih boja. Odlično će pristajati i curama koje imaju preplanulu put, kao i onima s prirodno maslinastom puti.

Pastelno narančasti ruž

Nježni ruž u pastelnoj nijansi izvrstan je za dnevne prigode i prve spojeve, a najbolje pristaje svjetloputim curama, jer na onima tamnije puti zna izgledati poput korektora. Kod ovog ruža najvažnija je tekstura - bolje izgleda kad je blago sjajan.



Narančasti ruž sa žutim tonovima


Toplijim tonovima kože odgovaraju narančasti ruževi sa žućkastim prizvukom. Ipak, pripazi na sedefaste ruževe kako ne bi izgledala jeftino. Cure koje imaju blijedu put trebale bi izbjegavati ovakve ruževe kako ne bi izgledale bolesno.


Tamnonarančasti ruž s koraljnim prizvukom

Ovaj ruž idealan je za cure svjetlije puti, kao i za one koje imaju problema s crvenilom na obrazima ili crvenim mrljama. Snažan, narančasti ruž s malo hladnijim tonovima odlično će ti pristajati.

Narančasti ruž s ružičastim tonovima

Ovi ruževi savršeno pristaju tamnoputim curama, baš kao i onima koje imaju preplanulu put.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.