Uz Index Rouge do figure iz snova: Naša Maja smršavit će uz pomoć zamjenskih obroka!

Foto: Ivan Klekar

DRAGE naše, danas vam predstavljamo našu Maju Škiljaicu kojoj ćemo također pomoći da uz stručno vodstvo naše Olje postigne figuru iz svojih snova!

Nakon stručnih mjerenja i analiza, savjetnica Olja Martinić zaključila je kako je za Maju najbolja dijeta uz zamjenski obrok!

Zašto baš ova dijeta?

Osobe koje su se odlučile za koncept koji predviđa zadani dijetalni režim prehrane uz povremene zamjenske obroke rjeđe su napuštale dijetu u većoj mjeri su dakle ostvarivale cilj. Takva dijeta ima plan prehrane baziran na ukupnom unosu energije koji je za oko 300-500 kcal manji od dnevne potrošnje osobe pa se kilogrami gube postupno što nije veliki stres za organizam.



Ovaj princip prehrane nije iscrpljujuć i jamči dostatan unos svih makro i mikro nutrijenata. Rigorozne niskokalorične dijete koje se zasnivaju na pomno planiranim konvencionalnim jelovnicima vrlo često u praksi znače manju opskrbu u mikronutrijentima što dugoročno može imati neželjene posljedice za zdravlje.

Zamjenski obroci koji su nutritivno kompletni mogu biti i jedini obroci u slučajevima liječenja pretilosti, a predlažu se osobama čiji indeks tjelesne mase prelazi 30. Ovakav tretman obavlja se isključivo pod nadzorima stručne osobe i uz laboratorijske kontrole.

Sukladno podacima  kojima raspolažemo dijeta uz povremeni zamjenski obrok najbolji je odabir za kontrolu mase naše Maje Škiljaice.

Uz okuse po želji http://www.spirutein.info/proizvod/, a po rasporedu koji smo dogovorili, Maja će pratiti i potrošnju kalorija i to uz pomoć brojača kalorija (http://www.medikor.hr/omron/brojaci-koraka/walking-style-ljubicasti-1/).

Svoja iskustva će podijeliti s nama a kako je prošlo prvih 10 dana saznat ćemo uskoro.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.