Začini svoj ljubavni život: Pet savjeta za razbijanje monotonije

Foto: Aquascutum

DOSTA ti je monotonije koja ti se uvukla u vezu? Ako želiš začiniti svoj ljubavni život, slijedi ovih nekoliko savjeta:

Zabava preko interneta

Facebook i veze u istoj se rečenici najčešće spominju u negativnom kontekstu, no ako ih koristiš na pravi način, društvene ti mreže mogu pomoći održati tvoju vezu zanimljivom. Uzmimo za primjer Instagram na kojem svom partneru možeš ostavljati tragove u obliku fotografija koje će on morati dešifrirati kako bi shvatio poruku. Nemoj ga zaboraviti dobro nagraditi kad riješi zagonetku!

Povratak u prošlost


Sigurno se sjećate svog spoja na kojem ste skužili da se jedno drugome neodoljivo sviđate. Sjećate li se i gdje ste bili te što ste nosili? Odlično! Otiđite na mjesto na kojem ste prvi put popili kavu. Možda se prisjetite još nekih priča koje ste u međuvremenu zaboravili.

Lista zabave

Sjednite zajedno i napravite popis stvari koje biste u narednih godinu dana htjeli napraviti. Budite li dovoljno kreativni, vaša će godina dana biti prepuna zabave.

Zajedničko opuštanje


Današnji životni tempo ne ostavlja nam dovoljno vremena za relaksaciju, zbog čega često budemo napeti i nervozni. Odvojite dan ili dva samo za sebe, uplatite si masažu ili jednostavno isključite mobitele i sakrijte se od vanjskoga svijeta. Tako ćete napuniti baterije i osjećati se bolje u vlastitoj koži, što će u konačnici smanjiti tenzije između vas dvoje.

Kopiraj i zalijepi


Ponovite najseksi scenu iz vašeg najdražeg filma! Preporučujemo neku vrlo vruću, poput one između Kim Basinger i Mickeyja Rourkea iz "Devet i pol tjedana", koja je s razlogom nazvana kultnom.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.