Želimo njihovu garderobu: Najbolje obučene poslovne žene iz TV serija

Foto: Screenshot, Press Foto

MOĆNE poslovne žene u posljednjih su nekoliko godina u fokusu brojnih tv serija, a uz njihov odvažan stav ističe se i besprijekorna garderoba.

Tražiš li inspiraciju za svoj "poslovni makeover", zaviri u ormare naših omiljenih poslovnih žena s malih ekrana.

Jessica iz serije "The Suits"

Jessica je uvijek besprijekorno dotjerana od glave do pete. Premda je šefica u velikoj firmi, ne dozvoljava da je se vidi u dosadnim kostimima i s frizurom u punđi. Njezina kosa uvijek je počešljana u savršene, velike lokne, dok je šminka minimalistička te ističe ono najljepše na njezinom licu. U njezinom ormaru prevladavaju prekrasne haljine s asimetričnim izrezima i zanimljivim detaljima na leđima, a obožava i dizajnerske bluze te uske suknje. Premda uvijek izgleda zavodljivo, nikad ne pokazuje dekolte i ne nosi prekratke suknje.
 

Rachel iz serije "The Suits"

Zgodna Rachel Zane ima jedan od najboljih poslovnih stilova na televiziji, koji mogu kopirati pripravnice u bilo kojoj firmi. Premda uvijek izgleda profesionalno, Rachel uspijeva izgledati ženstveno i mladenački, pa čak i seksi. Njezini omiljeni odjevni komadi su uske pencil suknje i ženstvene bluzice ili tanki fini puloveri. Salonke u špic su obavezne, baš kao i čarape u boji noge.

Mindy iz serije "The Mindy Project"

Otkačena doktorica Mindy obožava žive boje i lude uzorke. Njezin stil mogu "posuditi" žene koje ne rade na nekom strogom poslovnom mjestu te koje vole putem odjeće odražavati svoju osobnost. Premda ima koji kilogram viška, simpatična Mindy ne boji se ni kratkih suknji, no uvijek poštuje pravilo - uz suknju idu i savršeno njegovane noge, ali i dobre štikle koje izduljuju iste. Bojiš li se miješanja uzoraka, za početak barem nabavi kaput ili košulju u nekoj ludoj boji.

 

Olivia iz serije "Scandal"

Olivia Pope kraljica je poslovne elegancije. Za svaku prigodu ima savršen outfit, a u svakom trenutku izgleda kao prava dama. Ključ ovog looka pametno je planiranje i dobro održavanje. Uloži u nekoliko kvalitetnih komada kao što su efektan kaput, pelerina, dobar baloner, torbica s potpisom i opake štikle, a ostatak garderobe nadopuni klasičnim komadima i zanimljivim detaljima poput visokih rukavica i zanimljivih narukvica. Pripazi - sve uvijek mora biti savršeno ispeglano!

Mary Jane iz serije "Being Mary Jane"

Mary Jane obožava snažne boje i uske haljine. Uz ovaj look vrlo je važno pripaziti na pravu kvalitetu odjeće i na dobar kroj jer bi u suprotnom mogla izgledati jeftino, a to ne želiš. Za razliku od Mindy, lijepa Mary Jane ne miješa snažne boje već se odlučuje za jedan upečatljiv komad koji zatim upotpunjuje smirenijim crnim, bež ili bijelim detaljima. Idealno za voditeljice, PR-stručnjakinje i cure koje rade u marketingu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.