Zgodnog RoboCopa Joela Kinnamana gledat ćemo i u 4. sezoni serije "The Killing"!

Foto: Press Foto

DONOSIMO odličnu vijest za obožavatelje serije "The Killing", ali i zgodnog švedskog glumca Joela Kinnamana!

Premda su tvorci serije objavili kako je popularna serija završila  trećom sezonom, doznajemo kako su nove epizode već u pripremi!

Naime, 4. sezonu naručio je Netflix, čiji glasnogovornici tvrde kako će nove epizode zadovoljiti i najzahtjevnije gledatelje. Šuška se kako se radi o samo 6 epizoda, no fanovi su oduševljeni viješću da će svoje omiljene detektive ponovno gledati u akciji.

Što će se događati u 4. sezoni?

Glavnim junacima, detektivima Sarah Linden (Mireille Enos) i Stephenu Holderu (Joel Kinnaman) pridružit će se novi likovi, a radnja će se odvijati u vojničkoj školi za muškarce koja se nalazi malo izvan Seattlea.

Novi likovi

Kad se u školi dogodi ubojstvo, na scenu zločina dolaze Linden i Holder, no istragu im znatno otežava ravnateljica Margaret O'Neal koja će učiniti sve da zaštiti školu koja je dio obiteljskog nasljeđa.

Tu su i razmaženi šesnaestogodišnjak Cameron Stanton, crna ovca svoje bogate obitelji, njegov karizmatični kolega A.J. Fielding koji voli manipulirati te Lincon, problematični tinejdžer koji je u prijašnjoj školi navodno pokušao seksualno napastovati učiteljicu.

Veliko iznenađenje

U novim epizodama pojavit će se i biološka majka detektivke Linden, zbog koje će također nastati brojne zavrzlame.

Romansa?

Premda fanovi željno iščekuju da se glavni likovi spetljaju, scenaristi za sada ne najavljuju nikakve vruće scene...


Ukoliko još niste pogledali prve 3 sezone, preporučujemo da krenete sada - stići ćete taman na vrijeme za frišku, 4. sezonu!

Psst! Prve fotke sa snimanja u Vancouveru pogledajte u našoj galeriji!
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.