Alicia zasjala na premijeri "Tomb Raidera" no je li Angelina to nekad odrađivala bolje?

Foto: Splash News, Getty

ŠVEDSKA glumica nova je Lara Croft.

29-godišnja Alicia Amanda Vikander već je sretno udana žena, dobitnica prestižne filmske nagrade Oscar za ulogu u filmu "Dankinja", ali i nova Lara Croft koja je izazvala podijeljena mišljenja.
 
 
Tome je pridonijela činjenica kako je pomalo plaha Alicia nasljednica vamp Angeline Jolie koja je oduševila ovom ulogom u dva filmska nastavka pa su od trenutka predstavljanja Šveđanke kao pustolovke Lare počele usporedbe s Angelinom.
 
 
Bilo je to još u veljači 2017. godine, a dobar dio obožavatelja virtualnog lika izrazio je žaljenje zbog zamjene "seksi Angeline" "sramežljivom Alicijom" za koju moramo priznati da ipak ne izgleda toliko loše u spomenutoj ulozi, a uložila je i puno truda kako bi se dovela u zavidnu formu pa ćemo svakako cijeniti trud.
 
A danas je u Madridu održano drugo predstavljanje filma, a glumica je tom prilikom uskočila u lepršavu, smeđu haljinu dugih rukava koju je iskombinirala na gležnjače na petu u istoj boji koje su se vezale sprijeda.
 
 
 
Inače, od pojavljivanja na filmskom platnu, Aliciju su zavoljeli brojni svjetski poznati dizajneri pa je često pri vrhu lista najbolje obučenih celebrity dama.
 
 
Glumica nas je tako podsjetila na daleku prošlost kada je ovu ulogu po svijetu promovirala Angelina koja je i tada bila vjerna crnoj boji, od koje ne odustaje ni danas, ali i seksepilnim kombinacijama.
 
 
 
Alicia ili Angelina, neka modni dvoboj počne.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.