Angelina Jolie progovorila o razvodu od Brada: "Bila sam povrijeđena"

Foto: EPA-EFE

ANGELINA JOLIE i Brad Pitt bili su jedan od onih ljubavnih parova za koje svi znaju, ali i koji izazivaju zanimanje gdje god se pojave. Upoznali su se 2004. na snimanju zajedničkog filma "Gospodin i gospođa Smith", a u bračnu luku su uplovili deset godina kasnije. No nakon svega dvije godine njihovoj je ljubavi došao kraj.

Razvod je bio jako turbulentan, a pitanje skrbništva nad njihovo šestero djece često je bilo tema u medijima. Ipak, bivši supružnici navodno su se napokon ovog ljeta uspjeli dogovoriti pa je Brad dobio priliku provesti praznike s njima. Slavni glumac je dotad djecu viđao samo pod Angelininim strogim nadzorom.

Inače, ovo je za nju bio treći razvod braka, a sada je o svemu progovorila u razgovoru za francuski magazin Madame Figaro. Kako je istaknula, zbog ljubavnog brodoloma je "izgubila samu sebe".

"Bilo je komplicirano, nisam više prepoznavala samu sebe, a ja sam, kako da kažem, postala manja, nebitna, iako to nisam pokazivala", priznala je.

Ispričala je i da je "bila duboko, istinski tužna i povrijeđena".

"S druge strane, bilo je zanimljivo uroniti u tu poniznost i osjećaj beznačajnosti", prisjetila se 44-godišnja glumica koja smatra da je morala otkriti kako opet biti sretna.

"Sve te stvari se slegnu i pomognu vam da shvatite kako ste sretni što ste živi", zaključila je.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.