Antonija Stupar Jurkin istaknula vitku liniju u jednom od najpoželjnijih badića

Foto: Instagram

ANTONIJA Stupar Jurkin je pronašla formulu kako čak i na plaži izgledati besprijekorno. Odaberite najatraktivniji model kupaćeg kostima kakav nose sve trendseterice i dodajte mu dozu riskantnosti. Recimo, odabravši bijelu boju.

Čini se kako je, kada su u pitanju badići, donedavno bijela boja bila omražena i potpuno nepoželjna. Mnogi su mislili da takvi kupaći kostimi u doticaju s vodom nužno postaju prozirni, a i mrlje koje vjerojatno ostaju po njima nakon sjedenja na plaži većinu nisu privlačile. Ipak, ove sezone stvari su se promijenile.

Čak je i slavni Gucci predstavio jednodijelni kupaći kostim u bijeloj boji, a brojne trendseterice su se u njega zaljubile preko noći te ga poželjele u svojoj kolekciji. Ovaj modni hit nije promaknuo ni djevojci našeg nogometnog reprezentativca Duje Ćaleta-Cara, Adriani Đurđević koja je već nabavila svoj primjerak.

Naravno, sličan dizajn našao se i na policama drugih slavnih brendova, ali i u high street trgovinama. Zato ne čudi što mu ni Antonija Stupar Jurkin nije uspjela odoljeti.

Nakon što je pokazala zavidnu figuru u badiću s najpoželjnijim uzorkom ove sezone, a potom i potvrdila da je animal print postao pravi must have, bivša voditeljica je spremno pozirala i u ovom trendi izdanju.

Bijela boja je istaknula njen preplanuo ten, ali i vitku figuru, a Stupar Jurkin je još jednom dokazala da isti modni komad istovremeno može biti izazovan, sportski i ležeran.

Bravo, u modni imenik pišemo još jednu stilsku peticu!

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.