Baš sve slavne dame trenutno nose iste sandale

Foto: Getty
 
I DOK neki trendovi odjeknu u javnosti, drugi prođu gotovo neopaženom no našem budnom oku ništa ne može promaknuti.
 
Iako smo već debelo zakoračili u jesen, brojne slavne dame još se uvijek nisu odrekle omiljene ljetne obuće - sandala. A model koji posljednjih nekoliko mjeseci viđamo na baš svima iznenađujuće je nenametljiv. Navikli smo bogate i slavne viđati u odvažnim dizajnerskim cipelama o kakvima "obične djevojke" mogu samo maštati, no trend koji je sada zaludio poznate dame dostupan je svima.
 
Joan Smalls
 
Riječ je o najobičnijim, minimalističkim crnim sandalama sa štiklom i jednim remenom preko prstiju te drugim oko gležnja. A iako nikako nisu mamac za poglede, ove sandale pravi su hit na crvenom tepihu.
 
Cindy Crawford
 
Kelly Brook
 
Samo na posljednjih nekoliko glamuroznih događaja nosili su ih slavni supermodeli, poput Cindy Crawford i Joan Smalls, a u usklađenim crnim sandalicama na jednom su se nedavnom eventu pojavile i "blizanke" Reese Witherspoon i njena kći Ava Phillipe te još puno, puno slavnih dama.
 
 
Ava Phillipe i Reese Witherspoon 
 
Angela Sarafyan
 
A nije teško ni zaključiti u čemu je njihova čar, jer osim što su neupadljive pa idu uz sve, ovo je i odličan model sandala za kombiniranje s čarapama te ih možete kupiti i u high-street trgovinama. Mi smo pronašli jedne koje zadovoljavaju sve navedene kriterije:
 
Mango, 249,90 kn
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.