Beauty kameleonka Cardi B na Tjednu mode u New Yorku predstavila novi look

Foto: Splash

REPERICA mijenja frizure kao čarape.

Nakon što je sve iznenadila kada se na dodjeli nagrada MTV VMA krajem kolovoza pojavila s kratkom kosom, Cardi B još je tri puta potpuno promijenila izgled.

Dječačku frizuru prvo je zamijenila za dugačku kosu u bojama duge pa za jarkoružičastu periku s dva bijela pramena uz lice.

 

A sada je na Tjednu mode u New Yorku predstavila novi, puno ozbiljniji look. Reperica i novopečena majka odmaknula se od svojeg uobičajenog otkačenog stila te je na reviju Toma Forda došla u elegantnom, potpuno crnom izdanju i s prirodnom bojom kose. 

Cardi je nosila usku crnu haljinu s naglašenim ramenima koja je naglasila njenu nevjerojatno vitku figuru nepuna dva mjeseca nakon porođaja, a upotpunila ju je jednostavnim sandalama s remenjem i raskošnim svjetlucavim visećim naušnicama.

Kosu je raspustila i zalizala prema natrag te ju je produžila ekstenzijama u prirodnoj nijansi. I dok se pri biranju outfita držala uzrečice ''manje je više'', to nije bio slučaj s njenim make-upom, ali ni noktima. Cardi je naglasila i uči i usne te je napravila upečatljivu bijelu manikuru i nježnoružičastu pedikuru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.