Bella Hadid sada ima svjetliju kosu od Gigi

Foto: Getty Images, Instagram

MANEKENKA Bella Hadid prošlog se mjeseca na svojem Instagramu pohvalila da je postala plavuša.

A od tada je nastavila postepeno posvjetljavati svoju kosu te je sada svjetlija od svoje sestre Gigi, što su prvi primijetili iz časopisa Glamour na najnovijim paparazzo fotkama manekenke koje možete pogledati OVDJE.

Bella je i na svojem Instagramu ovog tjedna pokazala svoju nikad svjetliju kosu, a na fotkama koje je objavila sličnost između nje i njezine starije sestre je veća no ikad.

No iako je javnosti poznata kao brineta, Bella je, baš poput Gigi, prirodna plavuša te je svoju kosu počela bojiti u smeđe u tinejdžerskim danima, što je otkrila u intervjuu za Glamour 2016. godine.

"Počela sam bojiti kosu kada mi je bilo 14 godina. Nisam to napravila kako bi se razlikovala od Gigi i možda jednog dana ponovo postanem plavuša", ispričala je tada za časopis, a tri godine kasnije to se i obistinilo.

A iako nije otkrila zašto je odlučila postati plavuša, nagađa se da je tu odluku donijela zbog prekida s dečkom, pjevačem The Weekndom, za koji se doznalo prošlog tjedna, jer je promjena boje kose tipičan potez mnogih žena nakon propale veze.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.