Ivona Martinko: Kolekcija od prirodnih materijala

NA OVOGODIŠNJEM sajmu alternative, zdravog života i graničnih područja znanosti "Mystic", održana je zanimljiva modna revija Ivone Martinko u suradnji s Otvorenim učilištem "Bio-vizija". Na reviji je Ivona predstavila petnaest, iznimno nosivih kreacija, koje su nosile žene koje svakodnevno susrećemo, žene-majke, uspješne poslovne žene. Voditeljica programa bila je Vesna Ljubičić, inače učiteljica svjesne prehrane i shiatsu terapeut u "Učilištu Bio-vizija", koja je aktivno sudjelovala u reviji nastupivši u dizajnerskoj pregači koju je samo za ovu priliku kreirala Ivona.

Tijekom revije, manekenke su u dva navrata preobukle voditeljicu Vesnu i pritom demonstrirale još jednu više namjensku Ivoninu kreaciju pod nazivom "Tobogan" koji će zasigurno plijeniti pažnju brojnih žena. Svaka kreacija je  izrađena od prirodnih materijala u kojima se možete osjećati udobno i nesputano, kao što je navela i mlada, managerica-manekenka, Ines.

Manekenke su nosile i zanimljive i neobične cipele marke "UNITED NUDE",  koje na neobičan način spajaju dizajn i arhitekturu, a prepoznate su u cijelom svijetu. Kako bi manekenke "Bio-vizije" bile što ljepše za to se pobrinuo sponzor "Lavera" sa svojom dekorativnom bio kozmetikom.

Kreacije Ivone Martinko, jedine hrvatske dizajnerice koja je dobila pozivnicu za nastup na ovogodišnjem New York Fashion Weeku, mogu se pronaći u njezinom novom ateljeu u Masarykovoj 5 u Zagrebu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.