Čarape u prvom planu: Emily Ratajkowski vraća u modu upitni trend iz 80-ih

Foto: Instagram, Pinterest

POZNATA manekenka Emily Ratajkowski jedna je od trenutno najutjecajnijih trendseterica na svijetu, što potvrđuje i uspjeh njezinog brenda Inamorata. 

Svojim kolekcijama oskudnih kupaćih kostima s visokim prorezima na bokovima uspjela je potaknuti povratak ovog izazovnog trenda iz 80-ih godina prošlog stoljeća, a zaslužna je i za neočekivano dug opstanak crop topića u modi. No vjerujemo da će se mnogi od vas složiti da je posljednjem retro trendu koji je isprobala mjesto u prošlosti.

Manekenka se na Instagramu pohvalila prvim uredom svojeg modnog brenda, a u njezinom stajlingu nam nikako nije mogao promaknuti jedan detalj.

Iako su u prvom planu na fotki njezini savršeno isklesani trbušnjaci (i prekrasan pas), vjerujemo da su vam brzo u oko upale i njezine bijele sportske čarape koje je navukla preko nogavica traperica. 

Ovakvo isticanje čarapa također je bilo in u 80-ima, ponajviše zahvaljujući nagloj popularnosti fitnessa što je imalo utjecaja i na sportsku modu. A ako ste gledali film Povratak u budućnost, možda se sjećate i da je čarape ovako nosila i djevojka glavnog junaka Martyja McFlyja, Jennifer Parker.

Pinterest

undefined

Osim Emily, Who What Wear navodi da je velika pobornica ovog upitnog trenda i njezina kolegica Kaia Gerber koja je također trenutno jako popularna, ponajviše zbog nevjerojatne sličnosti s mamom Cindy Crawford, pa se ne bismo iznenadili ni da zaživi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.