Četiri vrste žena koje muškarci izbjegavaju u širokom luku



NIJE lako biti žena, ali nije lako ni biti muškarac. S obzirom na to da se pojava sponzoruša i udavača gotovo udvostručila u zadnjih 20-ak godina, muškarci ostaju zbunjeni i više nisu sigurni žele li žene njihov uspjeh i novac ili ipak njega samoga. Postoje i druge kategorije u koje se žene mogu svrstati, a od kojih muškarcima pada mrak na oči od samog spomena. Sastavili smo listu od 4 vrste žena od kojih oni bježe glavom bez obzira te se nadamo da se nećeš prepoznati ni u jednom od sljedećih opisa:

Pametnjakovićka


Znaš da Japan nije u Africi, a politika i filozofija ti nisu strane teme. Odlično, bit ćeš pravi mamac za muškarce jer oni naprosto ne mogu odoljeti ženama koje su inteligente, imaju svoje mišljenje te ga se ne boje izraziti. No, ako tvoja uvijek mora biti zadnja i svaku raspravu okreneš na svađu jer baš moraš biti u pravu - sori, ali moramo ti obznaniti kako tvoja verbalna agresija i nije baš toliko privlačna. Shvaćamo da se želiš dokazati i da želiš podijeliti svoje znanje o nuklearnim programima u Iranu, ali ne pretjeruj. Nisu svi skloni intelektualnim debatama za vrijeme cuge u bircu, niti će svi imati volje navlačiti kacige kako ih tvoji napadi riječima ne bi pogodili.

Sponzoruša


Mnogi od njih htjet će ženu već nakon mjesec dana voditi na dvodnevni izlet u Gorski Kotar i kupovati joj cvijeće na dnevnoj bazi, pokazujući joj na taj način kako je on njena školjka, a ona njegov biser. Nažalost, mnoge će takvu vrstu tipova htjeti ocijediti do posljednje lipe. Nitko ne voli žene koje uživaju u muškarčevom novčaniku umjesto u njegovom društvu i koje od njih očekuju da će im platiti apsolutno sve osim ljubavnika. Draga, vrijeme je da ti netko kaže kako  se sreća ne može kupiti novcem. Zadatak: napraviti novu listu prioriteta!

Žena psiho


To je jedna od onih koje svog muškarca zovu petnaest puta na dan, a u međuvremenu šalju poruke kako on ne bi propustio činjenicu da joj je upravo puknuo nokat. Ne daj Bože da se kojim slučajem ne uspije javiti istoga trena jer to znači samo jedno - rat!
Prigovori li joj se da pretjeruje - ona će to shvatiti kao znak da se treba truditi još jače i apsolutno će negirati svaku mogućnost koja ukazuje na to da s njom nešto nije u redu. Prepoznala si se u opisu? Budeš li utapala muškarca u vlastitim nesigurnostima i pokazivala mu da bez njega ne znaš živjeti - ne predviđamo ti sjajnu budućnost; osim u slučaju da naletiš na manijaka koji je sličan tebi. Samo pripazi da vam obje plaće ne odu na plaćanje telefonskih računa.

Udavača
Maštaš o vjenčanju još od vrtića, otprilike znaš kako će izgledati pozivnice, našla si idealnu salu, popis vrlina budućeg partnera stavila na papir i još ti fali samo - muž. Ali nekako se čini da baš nemaš sreće. Niti jedan tip ne odgovara slici savršenog muškarca kojeg si izrezala iz Playgirla. Smatramo kako je tvoja težnja očuvanju obiteljskih vrijednosti vrlo pohvalna, no ni pod koju cijenu nemoj dopustiti da ti potencijalna udaja bude jedinom svrhom u životu. Jer, doći će dan kad ćeš i taj cilj ispuniti, a što ćeš onda? Besciljno tumarati svijetom u potrazi za novim značenjem svoga postojanja? Obavezno pronađi još neku zanimaciju osim potrage za savršenim suprugom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.