Chris Pratt potvrdio da ljubi Schwarzeneggerovu kći

Foto: EPA-EFE

JEDAN od brojnih celebrity prova čija je ljubav pukla u 2017. godini su glumci Chris Pratt i Anna Faris.

Nakon 8 godina braka, u kolovozu prošle godine šokirali su javnost objavivši na svojim Facebook profilima da se razvode.

"Anna i ja s tugom objavljujemo svoj službeni razvod. Dali smo sve od sebe i razočarani smo. Naš sin ima dva roditelja koja ga jako vole i za njegovo bismo dobro, koliko god je moguće, htjeli očuvati svoju privatnost oko novonastale situacije, kako bismo lakše krenuli dalje. I dalje volimo jedno drugo i uvijek ćemo cijeniti vrijeme koje smo proveli zajedno te se nastaviti međusobno poštovati. Chris Pratt i Anna Faris", napisali su tada oboje, a čini se da je Chris sada pronašao novu ljubav.

Iako se još od ljeta šuškalo da ljubi kći slavnog "Terminatora", Arnolda Schwarzeneggera, glumac je tek sada konačno potvrdio njihovu vezu i to na svojem Instagramu.

"Sretan rođendan šefice! Tvoj osmijeh obasjava svaku prostoriju. Jako cijenim vrijeme provedeno s tobom. Presretan sam što te Bog doveo u moj život. Zahvalan sam na osmijesima, poljupca, razgovorima, šetnjama, ljubavi i pažnji", napisao je Chris ispod kolaža fotki prekrasne Katherine Schwarzenegger i tako učinio njihovu vezu službenom na Instagramu.

Pitamo se što njen tata misli o novom dečki svoje kćeri i nadamo se, za Chrisovo dobro, da Arnie ovo odobrava!

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.