Emily Ratajkowski u dekoltiranoj žutoj haljini potvrdila nastavak velikog trenda

Foto: Instagram

ŽUTE haljine i dalje ne izlaze iz mode.

Modni svijet zaljubio se u njih još prije nekoliko godina kada su ih proslavile Emma Stone u filmu "La La Land", koja je za tu ulogu dobila Oscara, Emma Watson kao Belle u filmu "Ljepotica i zvijer" te Beyoncé koja je u svojem spotu za pjesmu "Hold Up" nosila prekrasnu žutu haljinu Roberta Cavallija.

Od tada se u modu vraćaju svakog proljeća, a još su popularnije u ljetnim mjesecima jer savršeno ističu preplanulu put. A da će u modi biti i ove godine potvrdila je Emily Ratajkowski svojim odabirom haljine za vjenčanje dizajnera Marca Jacobsa i njegovog partnera Chara DeFrancesca kojom se pohvalila u galeriji fotki na Instagramu.

Manekenka se na vjenčanju pojavila u svilenoj žutoj haljini brenda Saks Potts izazovnog kroja s dekolteom koji seže do pupka te otvorenim leđima. Emily ispod haljine očito nije nosila grudnjak jer ne postoji model koji bi odgovarao ovom izrezu pa se činilo kao da svakim svojim pokretom riskira pokazati puno više no što je planirala. 

Prekrasnu haljinu manekenka je upotpunila zlatnim modnim dodacima, odnosno clutch torbicom, jednostavnim sandalama i okruglim naušnicama. Kosu je svezala u punđu s dva pramena koji uokviruju lice, frizuru koja je najavljena kao hit nadolazećeg ljeta što su, osim nje, već potvrdile i neke druge poznate dame uključujući i domaću voditeljicu Eciju Ivušić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.