FOREO: I Djed Božićnjak se razumije u silikon!

Foto: FOREO

Blagdani i blagdanska groznica su pred vratima. Najpoznatiji djedica prati posljednje trendove te se ove godine odlučio za najnježniji i najotporniji materijal na svijetu - silikon. Švedska tvrtka FOREO može se pohvaliti uređajima od glatkog medicinskog silikona koji je neporozan, otporan na razvoj bakterija, bez aditiva te se izuzetno lako čisti i suši. FOREO u svom portfoliu pruža široku lepezu inovativnih i funkcionalnih uređaja koji će Vam zasigurno olakšati izbor.

Tajna Luna™ uređaja za čišćenje lica je u T-Sonic™ pulsacijama koje dubinski čiste svaku poru, istiskujući sve nečistoće van. Osim čišćenja, LUNA™ uređaj je jedini uređaj koji posjeduje i Anti-Age tehnologiju koja zahvaljujući pulsacijama niskih frekvencija opušta mišićni tonus, potiče proizvodnju dragocjenog nam kolagena te koži vraća čvrstoću i elastičnost. LUNA™ uređaj dolazi u 3 verzije, ovisno o tipu kože, a za muškarce posebno je osmišljen LUNA™ for MEN uređaj koji u jednoj minuti priprema kožu za brijanje, spriječava crvenilo, iritaciju, urastanje dlaka te pojavu akni.

LUNA™ mini savršen je odabir za mlađu populaciju koja tek ulazi u svijet uređaja za čišćenje lica, a žele zadržati čistu kožu i/ili ispraviti nepravilnosti na koži. Dostupna je u 5 živahnih boja koje otkrivaju karakter. Također, idealan je partner za putovanja zbog svog dizajna i dugotrajne baterije koja se nakon 1 sata punjenja može koristi 300 puta, odnosno 5 mjeseci svakodnevnog korištenja.



Kažu da su oči ogledalo duše, a znamo da je područje oko očiju najzahtjevniji i najdelikatniji dio kože lica, stoga se oko njega treba posebno potruditi. FOREO preporučuje IRIS™ - masažer za blistavo područje oko očiju koji svojom inovativnom Izmjeničnom T-Sonic™ tehnologijom imitira pokrete tapkanja prstiju te ubrzava mikro cirkulaciju, stimulira pomlađivanje i pomaže pri smanjenju znakova starenja i umora na nježan i ugodan način.



Za najblistaviji osmjeh tu je ISSA™, dobitnica prestižne nagrade za dizajn koja osigurava cjelokupnu oralnu higijenu i zdraviju usnu šupljinu. Iznimno nježne silikonske četkice ne oštećuju zubnu caklinu i desni, puni se dva puta godišnje te zahtijeva zamjenu glave samo jednom godišnje osiguravajući uštedu koja će zasigurno razvući širok osmjeh na Vaše lice.



FOREO proizvode možete pronaći u odabranim Douglas parfumerijama ili na www.foreo.com

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.