Frizura Meghan Markle uzburkala glasine o njenoj trudnoći

Foto: EPA-EFE, Splash

VOJVOTKINJA od Sussexa promijenila je look. 

Na dodjeli nagrada Coach Core Meghan je nosila potpuno ravnu, puštenu kosu. Mnoge obožavatelje iznenadila je ovom promjenom jer obično nosi opuštenu punđu ili kosu oblikuje u lokne. Na događaju je nosila i poprilično ležeran outfit u kojem je uspješno spojila dvije nespojive boje - crnu i modru, a make-up je po običaju svela na minimum. 

Ipak, ono što je najzanimljivije oko cijele ove promjene je što sada svi pretpostavljaju da je Meghan u drugom stanju. 

 

Naime, članicama kraljevske obitelji običaj je da netom prije objave trudnoće promijene frizuru. Kate Middleton je mjesec dana prije objave prve trudnoće skratila kosu, a nešto prije druge trudnoće nosila je prirodan izrast. 

Inače, Meghanina prirodna kosa je poprilično kovrčava zbog čega vojvotkinja redovito odlazi na brazilsko feniranje, kemijski proces koji u trudnoći nikako nije preporučljiv, pa je popeglana kosa jedan od znakova koji bi mogao ukazivati na trudnoću. 

Inače, već se neko vrijeme šuška da bi vojvotkinja od Sussexa mogla biti u drugom stanju, a glasine su krenule kružiti kada je na humanitarnom koncertu 100 Days to Peace nosila plavu haljinu s volanima na prednjem dijelu koji su stvorili iluziju trudničkog trbuščića.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.