Godina napumpanih usana: Google otkriva 10 najtraženijih pitanja vezanih uz ljepotu, a mi donosimo odgovore

Foto: Instagram

OBJAVLJENA je lista pojmova vezanih uz ljepotu koja su se ove godine najčešće postavljala na Googleu, a na prvom mjestu su, naravno - usne Kylie Jenner!

Pogledajte 10 najpopularnijih ovogodišnjih pitanja i doznajte odgovore:

KAKO NAPRAVITI KYLIE JENNER IZAZOV S USNAMA

Nakon što su (umjetne) usne Kylie Jenner postale najtraženiji pojam i predmet žudnje mnogih djevojaka, nastao je i Kylie Jenner "lip challenge" izazov u kojem su se djevojke fotkale i snimale kako pokušavaju napumpati usne kod kuće uz pomoć staklenih čaša. Naravno najbolji način da napraviš ovaj suludi izazov je da ga ne radiš uopće ako ne želiš masnice i podljeve.

ŠTO SU FILERI ZA USNE?

Takozvani fileri za usne su otopine koje kozmetički kirurzi ubrizgavaju u usne kako bi im povećali volumen, a klijenti dobili look a la Kylie Jenner. Ima nekoliko različitih veličina, a rezultati su privremeni. Odlučiš li se na filere, moraš biti svjesna toga da će trebati nekoliko dana da usne "sjednu na svoje mjesto", ali i da ti se rezultat možda neće svidjeti.

KAKO UKLONITI GEL ZA NOKTE KOD KUĆE?

Ovako!

KAKO UKLONITI PROFESIONALNI AKRILNI GEL S NOKTIJU?

Uklanjanje ovakvog gela kod kuće nije poželjno - to bi trebao obaviti profesionalac. A ako si baš upozna, naoružaj se s puno acetona te pokušaj gornji sloj olabaviti uz pomoć pincete.

KAKO KORISTITI BALZAM ZA BRADU?


Eto ga, i muškarci su bili aktivni na Googleu kada je ljepota u pitanju. Balzam je potrebno prvo razmazati među prstima, a zatim njime oblikovati bradu i na kraju je raščešljati.

KAKO NAPRAVITI FRANCUSKU PLETENICU?

Tutorijali za slaganje te frizure su ovdje.

KAKO ISTISNUTI PRIŠTIĆ?

Najbolje kod kozmetičarke, ali ako ne možeš izdržati, onda uz pomoć maramice, antibakterijskog losiona i laganog pritiskanja prema sredini. Nikad nemoj "siliti" istiskanje jer bi mogla završiti s trajnim ožiljcima.

KAKO DOBITI BLISTAVU KOŽU?


Puno vode, zdrav san, hidratantna krema i zdrava prehrana ključni su za blistavu kožu, a ono što ne možeš dobiti na taj način, popravi highlighterom.

KAKO SLOŽITI PUNĐU S PLETENICAMA?

Zaviri u neki od ovih tutorijala.

KAKO IZVUĆI ELEKTRICITET IZ KOSE?

Na dlanove pošpricaj malo laka za kosu, a zatim njima pažljivo zagladi nestašne vlasi koje strše.

 

 


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.