Indira Levak izgleda neprepoznatljivo u romantičnom, ali izazovnom izdanju

Foto: Instagram

ROMANTIČNI valovi u kosi, ženstven outfit i drugačiji make-up zaslužni su za potpunu transformaciju pjevačice Indire Levak.

Godinama je bila vjerna istom stilu i frizuri, a onda je gotovo preko noći odlučila potpuno promijeniti svoj look. Drastično je skratila kosu, svoj ormar napunila potpuno drugačijim krpicama od onih na koje su njeni obožavatelji bili naviknuli te istesala liniju. Sve to se isplatilo jer, kako se čini, Indira nikada nije bila zadovoljnija svojim izgledom.

Ipak, mnogi se još sjećaju pjevačice iz nekih drugih dana pa ih uspije iznenaditi ženstvenim i romantičnim izdanjima u kojima se s vremena na vrijeme pojavi na nekoj od svojih gaža. Isto je napravila i za nastup u Đakovu.

Pohvalila se kako će pred publiku izaći u bijeloj mini haljini ukrašenoj šljokicama, a na licu je nosila make-up kojeg se ne bi posramila ni Barbie. Iako na kapcima nosi neutralne boje, oči je uspjela staviti u prvi plan, i to zahvaljujući umjetnim trepavicama, a cijelu priču je zaokružila ružičastim ružem za usne koji je odlično razbio monotoniju te podignuo njen outfit na potpuno novu razinu.

Da bi naglasila struk, Indira je haljinu stegnula širokim remenom, a na noge je obula efektne prozirne cipele s detaljima u bijeloj boji. Kao točka na "i", uz pomoć romantičnih volana svojoj je kosi dala dodatan volumen te je svojom pojavom oduševila obožavatelje.

"Kraljica bez mane", zaključio je jedan od njenih pratitelja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.