Iznenađujuća boja zavladala je zagrebačkim ulicama u jesenskim danima

Foto: Luka Šangulin/Index

NAJVESELIJA jesen ikad u punom je jeku. Barem ako je suditi prema bojama koje su preplavile ulice.

Baš kao što su modni znalci predvidjeli, ove sezone iz ormara možemo izbaciti dosad omiljene jesenske nijanse, crnu i sivu. Zamijenile su ih vedre i jarke boje u kojima je nemoguće ostati neprimjetan, a taj trend potvrdile su i Zagrepčanke.

Već na prvi pogled jasno je da ova dama sa zagrebačke špice itekako prati zbivanja na modnoj sceni. U svoj stajling uklopila je čak nekoliko trenutno najvećih trendova, poput životinjskog uzorka koji krasi njezine čizme, širokog remena, ali i jarkih boja. Svoj bijeli predimenzionirani džemper, koji je još samo jedan u nizu trenutnih modnih hitova, kombinirala je uz traperice širokog kroja, a struk je naglasila spomenutim remenom koji se na velika vrata vratio u modu. No, najupečatljiviji komad u njezinom stajlingu sasvim sigurno je dugački sako u narančastoj boji. Ovom outfitu dao je potpuno novu dimenziju te bez njega cijela priča ne bi bila ni približno zanimljiva.

Narančasta boja u trenu će podići čak i svakodnevne, casual kombinacije. To jako dobro zna i ova zgodna dama koja je svoje poderane traperice odlučila kombinirati uz crne platforme na vezanje i torbu u istoj boji, a dozu odvažnosti dala je narančasta majica.

Čak i kada se narančasta boja pojavljuje tek u tragovima, vrlo lako preuzima dominaciju u outfitu. Potrebno ju je vrlo oprezno kombinirati jer bi vas samo jedan korak mogao dijeliti od modne katastrofe. Zato je ova Zagrepčanka igrala na sigurno i zanimljivu majicu u dvije boje kombinirala uz klasične tamne hlače te crne modne dodatke.

Da su dugački sakoi u narančastoj boji preko noći postali pravi "must have", potvrdila je i ova djevojka koja se pobrinula da upravo ta boja vodi glavnu riječ u njenom cijelom stajlingu. Klasične traperice spojila je uz spomenuti sako, ali i uz bijelu majicu s narančastim detaljem te tenisice u istoj kombinaciji boja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.