Jadranka Sloković odličnim stajlingom svima očitala modnu lekciju

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

ODVJETNICA Jadranka Sloković već godinama potpuno zasluženo nosi titulu jedne od najbolje odjevenih Hrvatica. Njene odjevne kombinacije redovno privlače pažnju unatoč decentnim komadima i bojama koje vladaju stilom koji njeguje. Ipak, već na prvi pogled jasno je da pomno prati događanja na modnoj sceni i da trendove vješto uklapa u svoje outfite.

Njen stil je sofisticiran i bezvremenski, a čak i najdosadnije poslovne kombinacije majstorski pretvara u nešto što bi i duplo mlađe dame rado nosile. Zato ne čudi što je i sinoć izazvala pažnju pojavivši se na zagrebačkoj premijeri dokumentarnog filma o Alexanderu McQueenu.

Naizgled obično crno odijelo ukrašeno je decentnim uzorkom koji mu daje dodatnu dozu elegancije, dok je za odvažnost bila zadužena choker ogrlica, modni dodatak koji su donedavno mnoge trendseterice obožavale. Iako su choker ogrlice mnogi već zaboravili, Jadranka je pokazala da i dalje zaslužuju počasno mjesto u kolekciji nakita.

Štikle ukrašene mašnom i klasična torbica odlično su se uklopile u ovaj stajling te je odvjetnica pokazala da jednobojno ne mora biti i dosadno.

Čista petica!

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.