Jedna od najbolje odjevenih manekenki najavila je sve važne trendove za 2020.

Foto: Instagram

AKO ste u novoj godini u potrazi za stilskim uzorom, odnosno trendsetericom koja će vam poslužiti kao modna inspiracija kako biste pronašli vlastiti stil i izričaj, ova bi vas dama mogla oduševiti.

Riječ je Rosie Huntington-Whiteley, bivšoj anđelici Victoria's Secreta čiji je Instagram profil nepresušan izvor inspirativnih outfita sačinjenih primarno od klasičnih modnih komada, ali i nekih gorućih trendova.

Sjajan primjer za to je jedna od njezinih novijih objava, odnosno niz od šest fotki različitih outfita koji na prvi pogled otkrivaju što će biti in u 2020. godini. 

U prvom je outfitu Rosie iskombinirala crne hlače sa stisnutim nogavicama, crnu dolčevitu s odsjajem te sandale s potplatom u obliku kvadrata. Cjelokupan je look zadržala u minimalističkom spektru začinivši ga s tankim remenom i njezinim zaštitnim znakom - sunčanim naočalama. 

U drugom je outfitu glavnu riječ vodila Hermes torba, a u outfitu je iskombinirala sivu predimenzioniranu dolčevitu, crne mom jeans, smeđi sako i čizme s popularnim krokodilskim uzorkom kakve obožava i Severina. 

U trećem je outfitu dolčevitu zamijenila crnom potkošuljom, a čizme s krokodilskim uzorkom onima od brušene kože te i dalje dopuštala svojoj skupocjenoj torbici da krade svu pažnju.

Da se ne boji poigrati i s bojama, lijepa je manekenka dokazala svojim četvrtim outfitom u kojem su glavnu riječ vodili pastelno žuti kaput i torbica mint boje. 

Peti outfit lijepe Rosie svidjet će se vlasnicama teddy kaputa jer ga i sama manekenka obožava nositi, a kombinira ga uz potpuno crni outfit koji se sastoji od klasičnih skinny traperica, obične crne majice te bajkerskih, robusnih čizama. 

Kao "šećer na kraju" manekenka je ostavila još jedan potpuno crni outfit dokazavši da sjajno izgleda i u frajerskom izdanju koje se sastoji od trendi čizmica, kožne košulje, skinny traperica i potkošulje. 

Koji vam se outfit najviše dopao? 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.