Jednostavan trik za skidanje tamnog laka za nokte bez mrlja po prstima

Foto: Instagram

VJEROJATNO vam se ne jednom dogodilo da ste skidajući tamni lak za nokte zaprljali cijele prste. Najgore boje su tamno plava i crna koje je gotovo nemoguće skinuti bez mrlja po prstima, a tragove boje na korijenu nokta možete viđati još tjednima.

S obzirom na to koliko puta dnevno manekenke i poznate dame mijenjaju boju laka za nokte, čudo je kako njihovi nail artisti uspiju savršeno skinuti tamne boje s noktiju. Nikad niste vidjeli tragove tamnog laka na prstima Beyonce ili Rite Ore, zar ne?

Elite Daily je u backstageu New York Fashion Weeka uspio saznati tajnu od Naomi Gonzalez-Longstaff koja radi za poznati brend lakova za nokte Zoya.

Prema njenim riječima, najvažnije je prije lakiranja noktiju tamnom nijansom nanijeti sloj neke neutralne boje kako biste zaštiti nokat od mrlja koje bi ostale na njemu. Ona koristi Zoyin Naked Manicure Perfector kao bazu, ali moguće je upotrijebiti i neki drugi lak za nokte. Dok se sloj laka osušio, nanijela je sloj metalik crne boje koji je bio u kontrastu sa svjetlucavim Marchesinim haljinama.

No to nije sve, Gonzalez-Longstaff je otkrila još jedan trik za uklanjanje laka koji će vam uštedjeti mnogo vremena i muke. Prije nego što krenete skidati tamni lak odstranjivačem, namažite kožu oko noktiju uljem što će spriječiti mrlje od laka.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.