Jennifer Lopez otkrila bez kojeg modnog dodatka ne izlazi iz kuće

Foto: Instagram

ZABORAVITE na torbice, naušnice ili satove. Ako pitate Jennifer Lopez, jedini modni dodatak bez kojeg se nikako ne može su - sunčane naočale. Bez obzira na godišnje doba ili pak vremenske (ne)prilike, ona će sa sobom uvijek imati barem jedan par. No, nemojte se iznenaditi ako u nekom trenutku iz torbice izvadi još jedan.

Kako je i sama priznala u intervjuu za Elle, "prava je ovisnica" o njima.

Na pitanje o tome koliko sunčanih naočala posjeduje, ni sama nije znala odgovor.

"O, moj Bože. Možda jednako koliko i cipela. Imam jako puno sunčanih naočala. To je jedna od stvari koje mogu uvijek iznova kupovati", priznala je.

Osim toga, priznala je i kako ni sama nije sigurna koje sve modele sunčanih naočala ima u svojoj kolekciji te da je ne bi čudilo ako ima i duple, a ispričala je i kako joj se često dogodi da uopće ne zna jesu li neke sunčane naočale njene ili od njenog zaručnika, Alexa Rodrigueza.

"Nosim ih u teretanu, nosim ih tijekom kišnih dana, a ponekad ih nosim i na crveni tepih. Stalno ih nosim u svojim spotovima. Nosim ih kad idem po djecu u školu. Nosim ih kad šetam. Stvarno ih stalno nosim", rekla je Jennifer te dodala kako ne vidi ništa sporno ni u tome da ih se nosi i u zatvorenom prostoru. Štoviše, i sama to ponekad radi i, kako kaže, "voli misliti da ne ispada budala".

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.