Kako do savršenih nogu na kojima bi vam pozavidjela i sama Gisele



TEMPERATURE postaju sve više, a rubovi haljina sve kraći. Krajnje je vrijeme da se potrudite da i vaše noge zablistaju u šorcevima i kratkim suknjama, a uz naše savjete to ćete lako postići.

1. Piling

Dobar piling neka bude osnova vaše njege. Nakon njega rezultati depilacije i kreme za samotamnjenje bit će zamjetno bolji, a koža njegovanija.

2. Depilacija

Bez obzira na koju metodu depilacije se odlučili (britvica, vosak ili krema za depilaciju), najvažnija je strpljivost i pedantnost. Ako ne posjedujete te osobine, radije prepustite depilaciju stručnjacima kako bi izbjegli noge prepune crvenih kvržica.

3. Hidratantni losion

Kako bi vaše noge bile sjajne i glatke na dodir, nemojte se ustručavati nanositi hidratantni losion i nekoliko puta dnevno. Za posebne prilike odlučite se za svjetlucave varijante koje će vaše noge u trenu učiniti ljepšima.

4. Krema za samotamnjenje

Svijetli ten je u modi, ali ništa ne može pobiti učinak lijepo preplanulih nogu u kratkoj suknji. Oni spretniji mogu se odlučiti za klasične kreme za samotamnjenje dok bi manje vještima bilo bolje da se prvo okušaju s hidratantnim losionima s blagim učinkom samotamnjenja.

5. Vježbe za učvršćivanje

Svakog jutra izdvojite nekoliko minuta i uz svoju omiljenu pjesmu izvedite vježbe za učvršćivanje kao što su polučučnjevi i istezanja. Napravite svaku vježbu barem 30 puta i lagano se rastegnite. Ako uz to nekoliko puta tjedno na posao krenete malo ranije i prošećete, uspjeh je zagarantiran.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.