Kim Kardashian hvali se sitnim strukom u uskim hlačama i minijaturnom topiću

Foto: Splash News

KIM Kardashian gostovala je u emisiji Jimmyja Kimmela za koju je odlučila obući crni outfit. Ona posljednjih dana često nosi crne odjevne kombinacije, a možemo samo pretpostaviti da to radi kako bi izgledala još mršavije jer se zadnjih dana sve više priča o njezinoj liniji.

Mediji su se upravo oko njezine kilaže raspisali nakon što se pojavila snimka na kojoj joj sestre daju komplimente o tome koliko mršavo, pa čak i anoreksično izgleda, na što se Kim smije i zahvaljuje im na komplimentima. Taj video naišao je na osudu javnosti, ali čini se kako to Kim ni najmanje ne smeta jer se već sutradan pojavila u crnom izdanju u kojemu je još jednom istaknula minijaturan struk.

Ne odustaje od prozirnih štikli

Čini se da je njezino vrijeme u teretani urodilo plodom jer Kim uistinu dugo nismo vidjeli u mršavijem izdanju, a nadamo se kako starleta uz treninge održava zdrav i uravnotežen način prehrane.

Kim je te rezultate pokazala u Kimmelovoj emisiji, u kojoj se pojavila u neobičnom topiću, sjajnim tajicama i modnom dodatku od kojeg ne odustaje - prozirnim štiklama.

Rezani topić na jedno rame i visoke tajice istaknule su Kimin strukić i vitku liniju, a cijeli look u crnom starleta je upotpunila minijaturnim crnim naočalama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.