Kourtney Kardashian nosi najseksi jednodijelni kupaći kostim ljeta

Foto: Instagram

JEDNODIJELNI kupaći kostimi posljednjih nekoliko godina proživljavaju svoj veliki modni povratak kojemu se ne nazire kraj ni ovo ljeto.

Naravno, svake sezone dolaze u novim, modernijim izdanjima, a najtrendi, ujedno i najseksi model za ljeto je upravo ovaj kojim se na svojem Instagramu pohvalila najstarija sestra iz Kardashian klana, 39-godišnja Kourtney.

Njoj se ovaj badić toliko svidio da ga je nabavila u dvije boje - bijeloj i crnoj, što je definitivno bila dobra odluka, jer joj savršeno stoji. No to nije slučajno, jer ga krasi jedan izrazito laskavi detalj koji vizualno izdužuje noge i stvara iluziju ženstvenih oblina čak i kada ih nemate. A riječ je o takozvanom dekolteu na bokovima.

Na našem portalu već ste mogli čitati o ovom detalju koji ove godine dominira i na jednodijelnim i na dvodijelnim kupaćim kostimima, a radi se o visokom izrezu na donjem dijelu badića, baš kao kod Kourtney. 

Još jedan detalj koji je nemoguće ne primijetiti jest takozvani side boob, odnosno duboki izrez ispod pazuha koji otkiva bočnu stranu grudi i koji je također poželjan na badićima i to već nekoliko sezona. 
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.