Kraljica Instagrama Selena Gomez otkrila da mjesecima nije bila na internetu

SELENA Gomez posljednjih mjeseci uživa u privatnosti daleko od očiju javnosti.

Osim nekoliko fotki koje je tijekom ljeta objavila na Instagramu kako bi najavila novu kolekciju torbica i zabilježila zabavne trenutke s frendicama, znatno se povukla s društvenih mreža te općenito s interneta. 

"Na internetu nisam bila mjesecima. Ne znam svoju šifru za Instagram, a na svojem telefonu nemam ni aplikaciju, kao ni alate za uređivanje slika", otkrila je u novom intervjuu za britanski Elle pjevačica koja unatoč tome i dalje ima najveći broj sljedbenika na Instagramu.

A ako se pitate tko je onda objavljivao njene fotke tijekom ljeta, odgovor je, ipak, Selena, koja je otkrila da je to napravila preko mobitela svoje prijateljice, no da se nije zadržavala na društvenoj mreži.

I dok se u medijima nagađalo da bi razlog za njeno povlačenje iz javnosti mogle biti nagle zaruke njenog bivšeg dečka Justina Biebera, brojni izvori bliski pjevačici otkrili su da nju to nije nimalo pogodilo te da je sretnija no ikad, što je sada potvrdila i sama. Pjevačica je naglasila da je pauzu od društvenih mreža i interneta općenito uzela samo zbog sebe i da je to jedna od njenih boljih odluka od početka karijere.

"Odlučila sam se pojednostavniti svoj život. Sada se ponovo osjećam kao 'stara Selena' i jako sam sretna zbog toga. S 26 se osjećam kao potpuno drugačija osoba nego što sam bila kada sam imala 20 godina", priznala je Selena. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.