Madonnin parfem "Truth or dare" bit će u isto vrijeme i provokativan i elegantan

DUGOOČEKIVANI parfem kraljice popa Madonne, na policama će se naći početkom četvrtog mjeseca 2012. godine, a nedavno je otkriveno kako će izgledati njegova bočica i kako će parfem mirisati. Miris "Truth or dare" moći će se kupiti u bočicama od 50 i 75 mililitara, a u kolekciji će se nalaziti i gel za tuširanje i mlijeko za tijelo. Bočica parfema biti će elegantna i minimalistička, načinjena od bijelog stakla sa zlatnim čepom. Glasine kažu da je bočica inspirirana njezinim spotom "Like a prayer", a da oblik bočice podsjeća na lijes.

Na samom mirisu, Madonna je radila sa Stephenom Nilsenom, s kojim je osmislila kreaciju sačinjenu od bijelih ljiljana, tuberoze, gardenije, jasmina, vanilije, ambera i mošusa. S obzirom na bijelo cvijeće koje se suprotstavlja vaniliji i mošusu, miris će biti ujedno i lagan i snažan, ali prije svega, ženstven.

Madonna je ovaj miris osmislila po sjećanju na svoju majku, koja je uvijek mirisala na gardenije i tuberoze, a namijenila ga je ženama od 25 do 45 godina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.