Margot Robbie premijernim izdanjem u Cannesu zaobišla dress code festivala

Foto: EPA-EFE

NEKI od najvećih modnih trenutaka u protekle 72 godine dogodili su se na prestižnom Filmskom festivalu u Cannesu.

Događaj koji svake godine na Azurnoj obali okuplja najveće holivudske face, ali i druge svjetske celebrityje, jamči hrpu glamuroznih izdanja jer je takav i dress code.

Dame su na crvenom tepihu obavezne nositi štikle koje obično kombiniraju uz raskošne balske haljine, dok slavni frajeri, pa čak i fotografi, moraju nositi odijela i kravatu odnosno leptir mašnu.

Stoga je debitantsko izdanje Margot Robbie na festivalu bilo pravo iznenađenje. Glumica je na premijeru svojeg novog filma Once Upon a Time in Hollywood, u kojem glume i Leonardo DiCaprio te Brad Pitt, zaobišla pravila odijevanja i crvenim tepihom prošetala u bluzi i hlačama.

No iako nije iskoristila ovu priliku da se odjene kao princeza, poput većine svojih kolegica, Margot je svejedno odisala glamurom u kompletu s potpisom modne kuće Chanel. Glumica je nosila lepršavu poluprozirnu bluzu s tankim naramenicama i velikom ružom te crnim šljokičastim rubom, detaljem s kojim je uskladila hlače. 

Na nogama je nosila crne salonke na špic s otvorenom petom, a look je upotpunila raskošnim srebrnim naušnicama i crnom choker ogrlicom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.