Modno usklađeni Ivan Rakitić i Raquel odjenuli hlače u riskantnoj boji

Foto: Instagram

NOGOMETAŠ i njegova supruga često javno potvrđuju svoju ljubav. A osim emotivnim objavama na društvenim mrežama ili romantičnim potezima u javnosti, sada su to napravili usklađenim stajlinzima.

Čini se kako je lijepa Raquel, koja je i sama velika zaljubljenica u modu, svoj istančani modni ukus prenijela i na Ivana Rakitića.

Na Instagramu su se pohvalili zajedničkom fotografijom, a bilo je nemoguće ne primijetiti da nose gotovo identične traperice. Oboje su odabrali poderane modele u bijeloj boji koja se inače smatra najriskantnijom. Osim što je upečatljiva, ova boja ističe sve eventualne nedostatke, ali ovaj zgodni par s tim nema brige.

Dok je nogometaš pozirao u casual kombinaciji te je za ostatak outfita odabrao zagasite, tamnije nijanse, njegova supruga je bijelu kombinirala s plavim detaljima. Osim klasičnom plavom majicom, svoj stajling je upotpunila efektnim kariranim sakoom od tvida, a obula je i cipele oko kojih se već nekoliko sezona lome koplja. Dok ih jedni obožavaju, drugima nije jasno što lijepo vide u njima.

Riječ je o takozvanim flatformama koje se ističu neobičnom platformom, a popularizirala ih je dizajnerica Stella McCartney te su ih vrlo brzo u svoje kolekcije uvrstili i brojni high street brendovi.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.