Molimo više ovakvih događaja: Scott Eastwood mamio poglede na triatlonu u Miamiju

Foto: Splash News, Town & Country, Instagram

SCOTTA nam je uvijek drago vidjeti bez majice.

Sin slavnog glumca i redatelja Clinta Eastwooda zaludio je žene diljem svijeta, kada se 2013. godine skinuo za editorijal u časopisu "Town & Country".



Otada ga obožavamo vidjeti bez majice pa nas je posebno razveselila vijest kako je 30-godišnji model i glumac, bio jedan od sudionika South Beach Triathlona, koji se održao prošlu nedjelju u Miamiju.

Radilo se o humanitarnom događaju, kojim su se prikupljala sredstva za dječju bolnicu St. Judes, a nije postojala nikakva šansa da se ne primijeti zgodnog Scotta.



"Divno jutro s divnim ljudima. Izađite i napravite nešto što nikad dosad niste napravili", napisao je glumac na Instagramu.

"To ne mora biti ništa veliko. Recite nešto pozitivno kolegi ili prijatelju. Budite aktivni. Pokupite smeće, koje vidite na podu. Na ovom smo planetu samo kratko. Lako je postati žrtva materijalnih stvari, no to nije svrha života. Važno je kako utječete na ljude, na pozitivan ili negativan način. To je vaš izbor."



I dok Scott mami uzdahe pripadnica ljepšeg spola, još uvijek se ne zna je li neka posebna dama osvojila njegovo srce. Posljednja za koju se šuškalo da ga je osvojila, bila je manekenka Charlotte McKinney, s kojom je u listopadu prošle godine uhvaćen u Malibuu, no par otad nije viđen zajedno.



Čini se kako glumac trenutno ima neke druge prioritete...

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.