Najpopularnije suknje sezone nose se i u saborskim klupama

MODA se budno prati i u Hrvatskom saboru.

Do sada smo već nekoliko puta pisali o trendi kombinacijama naših saborskih zastupnica, a danas nam je za oko zapeo outfit SDP-ovke Romane Jerković, točnije njena suknja. Nedavno ste na našem portalu mogli čitati o najpopularnijem modelu suknje za ovu sezonu, a upravo takvu je danas u saboru nosila Romana te je odabrala i najpopularniji uzorak.

Kako vidite, riječ je o suknji midi dužine koja, u njenom slučaju, seže točno do koljena, no nose se i nešto duži modeli, do polovice lista. Ona je odabrala suknju pencil kroja koja je idealna za poslovne kombinacije, a razigrani i trendi izgled podarile su joj točkice koje su na suknji kombinirane i s kariranim uzorkom te prugicama.

Kombiniranje uzoraka također je jedan od vodećih trendova sezone, no nismo ga baš očekivali vidjeti u saboru. Romana je trendi suknju iskombinirala s klasičnim crnim sakoom, običnom bijelom majicom, žutom maramom koju je uskladila s prugama na suknji te elegantnim bijelim salonkama koje su u posljednje vrijeme gotovo jednako popularne kao i crne.

Patrik Macek/PIXSELL

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.