Ne-yo: Seksi gentleman

SEKSI pjevač i tekstopisac rođen je 18.10,1979. godine u Arkansasu. Premda je sada izrazito uspješan solo izvođač, koji ima pet singlova broj jedan na Billboardovoj ljestvici, Ne - yo je počeo svoju karijeru kao tekstopisac. Nakon što je napisao superuspješnu pjesmu " You should let me love you" za pjevača Maria, producenti iz izdavačke kuće "Deff Jamm" pozvali su ga na razgovor i trenutno s njim potpisali ugovor.

2006. godine izdao je svoj prvi solo album "In My Own Words", s velikim hitom "Sexy love" koji je odmah skočio na vrh top ljestvica. Uslijedili su albumi "Because of you" i "Year of the Gentleman", a publika je s oduševljenjem očekivala svaki novi singl. Četvrti album "Libra scale" donio je i novi zvuk u kojem Ne-yo flertuje sa house glazbom, ali pjesme nisu izgubile njegov prepoznatljiv plesni beat i senzualnost.

Premda su kružile glasine da je Ne-yo gay, ovaj romantični tekstopisac veliki je ljubitelj žena, ali otac dvoje djece - curice po imenu Madilyn Grace Smith i dječaka Chimera.

Osim što niže uspjehe, Ne-yo trenutno piše pjesme za Mary J. Blige, Beyoncé Knowles, Justina Biebera, Monicu, Alexandru Burke i Cheryl Cole, a radi i na albumu za Willow Smith, kćer poznatog glumca i pjevača Willa Smitha. Očito svi žele unijeti duh ovog romantičnog tekstopisca u svoje pjesme i zagarantirati si mjesto na vrhu top ljestvica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.