Nina Morić dolazi u Hrvatsku kao zaštitno lice sajma vjenčanja u Splitu

Foto: Guliver/Getty, Press Foto

3. PO REDU međunarodni sajam vjenčanja „Wedding day“ održat će se u SPALADIUM ARENI u Splitu, 23. i 24. siječnja 2016. godine. u organizaciji tvrtke Fancy flowers d.o.o. iz Splita.

Raskošni sajam održat će se u u Spaladium Areni u Splitu te predstaviti nove trendove u svijetu vjenčanja.

Posjetitelji će moći vidjeti i jedno atraktivno, poznato lice - Ninu Morić koja će samo zbog ovog sajma doći u Hrvatsku!

Nina je kroz bogatu manekensku karijeru bila zaštitno lice Roberta Cavallija,Versacea, Giuseppe Zanottija, zvijezda spota Ricky Martina, voditeljica Rai Una te je u Italiji proglašena najljepšom ženom milenija.

Poznata Hrvatica trenutno se priprema za snimanje filma u Francuskoj te radi na novim projektima.


Projektu koji je nastao u suradnji TZ Splitsko – dalmatinske Županije  je novi specijalizirani destinacijski proizvod TZ SDŽ , temeljen na održavanju i organizaciji vjenčanja u SDŽ, očuvanju tradicija i običaja  ali i turističke valorizacije povijesnih specifičnosti  SDŽ, a posebice zaobalja.

Nina će u Splitu nositi vjenčanicu model Caraola popularnog svjetskog branda ATELIER PRONOVIAS koju je na nedavnoj održanoj modnoj reviji u Parizu nosila Karolina Kurkova!

Zanosna vjenčanica može se nabaviti u ponudi salona Glamour Sposa Split.

Nina u Split dolazi u petak sa svojim dugogodišnjim dečkom, modelom Luigijem Mariom Favolosom.

Na nadolazećem sajmu najbolje iz svoje ponude predstavit će više od 160 gospodarstvenika uz gala modnu reviju koju će otvoriti upravo top model Nina Morić.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.