Obožavatelji Taylor Swift uvjereni su da je ona trudna zbog ovoga

Foto: Splash News

ČOVJEK se više ne može ni udebljati.
 
Ako netko jedva čeka da 2017. godina završi, to je svakako pjevačica Taylor Swift kojoj ova godina nije donijela previše toga dobroga, iako nije bila niti potpuna katastrofa.
 
Naime, mladoj pjevačici poprilični je broj slavnih kolega ove godine okrenuo leđa, kao i prijatelja nakon što je u javnost procurila priča kako i nije tako mila i draga kakvom se predstavlja, a za to su najzaslužniji bili bračni par Kim i Kanye West te Katy Perry koja joj je nekada bila vrlo bliska prijateljica.
 
 
Taylor je i nakon prekida veze s Calvinom Harrisom utjehu pronašla u britanskom glumcu Tomu Hiddlestonu, no veza je potrajala svega 3 mjeseca, jer se on navodno prestrašio kako će mu veza s njom loše utjecati na karijeru.
 
No kako ne bi bilo da je sve baš tako crno, Taylor je prije nekoliko tjedana izbacila novi album "Reputation" koji obara rekorde, a pronašla je i novu ljubav, relativno nepoznatog glumca Joeja Alwyna od kojeg se ne odvaja, no skriva sve detalje ljubavi.
 
 
A sada su među njezinim obožavateljima počele kružiti glasine kako pjevačica čeka svoje prvo dijete. Naime, Taylor je od samih početaka njegovala vrlo vitku liniju, dok se u posljednje vrijeme ne odvaja od širih odjevnih komada, zbog nakupljenih kilograma.
 
 
Iako je iza nje loša godina te stres koji donosi baš svaki posao, pa čak i onaj u kojem se kupate u milijunima, i koji bi mogao biti sasvim opravdani razlog viška kilograma, obožavatelji se nadaju  još jednoj celebrity bebici.
 
Taylor se tako na jednom nedavnom nastupu pojavila u kratkim, crnim hlačicama u kojima je višak kilograma posebno došao do izražaja. Nabačeni kilogrami posebno su se vidjeli na području bedara, stražnjice i trbuha, a to je bilo sasvim dosta da krenu glasine...
 
 
Slavna plavuša o svemu, naravno, mudro šuti, a s obzirom na to da je s novim imidžem odlučila i paziti na davanje izjava, nekako nam se čini kako će još neko vrijeme ova vijest ostati misterij.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.