Od Brada Pitta do Brosnana sa sinovima: Najzgodniji frajeri na Zlatnim globusima

Foto: Getty Images

OSIM slavnih dana, svojim stajlinzima na dodjeli nagrada Zlatni globus oduševili su nas i neki slavni frajeri.

Iako je Jason Momoa ukrao show kada je skinuo svoj baršunasti sako i pokazao bicepse, uspjeli su se istaknuti i neki drugi miljenici žena. Na vrhu liste najzgodnijih frajera večeri prema izboru Voguea očekivano se našao Brad Pitt.

Osim što je osvojio Zlatni globus za najboljeg sporednog glumca za ulogu u filmu Bilo jednom u...Hollywoodu, na dodjeli se pojavio i savršeno dotjeran u klasičnom crnom odijelu koje je iskombinirao s prslukom, bijelom košuljom i leptir-mašnom.

Embed from Getty Images

U sličnom izdanju, samo bez prsluka, zgodan kao i uvijek bio je i njegov kolega iz spomenutog Tarantinovog filma Leonardo DiCaprio.

Embed from Getty Images

Mnogima omiljeni James Bond, glumac Pierce Brosnan, na dodjelu je došao sa svojim sinovima Dylanom i Parisom, a zgodni trojac u odijelima nikako nije mogao proći neopaženo.

Embed from Getty Images

Na listi se našao i glumac Adam Driver, za kojim trenutno lude žene diljem svijeta, iako nije tipični holivudski ljepotan. I on se pri svojem modnom odabiru držao klasike.

Embed from Getty Images

Još jedan James Bond koji je sinoć mamio poglede na crvenom tepihu bio je Daniel Craig koji je odabrao malo drugačije crno odijelo sa sakoom s dvostrukim kopčanjem i hlačama s crtom na bočnim stranama nogavica.

Embed from Getty Images

Filmski Freddie Mercury, glumac Rami Malek, koji je također netipični holivudski miljenik žena, nosio je baršunasti crni sako, bijelu košulju i tamnosive hlače i kravatu.

Embed from Getty Images

U masi crnih odijela u bijelom sakou istaknuo se novozelandski filmski scenarist, glumac i komičar Taika Waititi.

Embed from Getty Images

A iako nije dospio na Vogueovu listu, moramo spomenuti još jedan spektakularni outfit glumca i pjevača Billyja Portera kojeg se sigurno sjećate s prošlogodišnje dodjele Oscara na kojoj se pojavio u haljini.

Embed from Getty Images

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.