Od Irine do Severine: Slavne dame dokazuju da hit frizura sezone pristaje svima

Foto: WENN, Instagram

NAVIKLI smo da se trendovi mijenjaju iz sezone u sezonu, a nekad čak i brže, no kada je riječ o kosi, jedan ne silazi s trona već nekoliko godina i trenutno je popularniji nego ikad.

Riječ o bob frizuru na koju su se ove godine odlučile broje slavne dame, kako domaće, tako i strane, i koje su dokazale da ovaj look pristaje svima.

Ravno ošišan i dužine do brade (ili kraće), klasični bob savršeno uokviruje lice i donosi osvježenje svačijem izgledu, a dodatni bonusi su jednostavno održavanje i pomlađujući efekt.

Među posljednjima se na bob frizuru odvažila voditeljica Antonija Blaće koja je na svojem Instagramu objavila kratki video sa šišanja.

Par dana prije nje na istu se promjenu odlučila i Severina koja je frizuru predstavila na premijeri serije Igra prijestolja u New Yorku. 

Još jedna poznata Hrvatica koja je ove godine drastično skratila kosu je i Franka Batelić koja svoju bob frizuru najčešće oblikuje u opuštene kovrče.

A iako već duže njeguje bob frizuru, i Antonija Stupar Jurkin ove je godine dodatno skratila kosu do trenutno najpoželjnije dužine.

Među stranim slavnim damama koje su se nedavno odlučile na bob frizuru su neke od najutjecajnijih trendseterica, uključujući Khloe Kardashian, Irinu Shayk, Hailey Bieber i mnoge druge.

 

 

 

 

 

Hit frizuri nije odoljena ni Chrissy Teigen koja je dokazala da je bob izgleda sjajno i u kombinaciji sa šiškama.

Stoga, ako razmišljate o promjeni frizure, a ne znate što biste napravili, vjerujemo da će vas ove slavne dame uvjeriti da je bob opcija s kojom ne možete pogriješiti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.