Otkrijte dobro čuvane beauty tajne prekrasnih Ruskinja

OSIM što mogu biti zahvalne dobrim genima, Ruskinje ulažu dosta vremena u njegu svoje kože i zdravlje svog tijela. Njihov stil života nikada im neće dopustiti da zanemare tjelovježbu ili preskoče skinuti šminku. Otkrili smo pet tajni koje im pomažu pri održavanju savršenog izgleda: 

1. Povrće i biljke koriste u kuhinji i kupaonici

Prehrana kojoj su Ruskinje ponajviše odane je alkalna. Dakle, ne prođe nijedan dan da im barem jedan obrok ne sadrži puno zelenog lisnatog i korjenastog povrća. No osim u kuhinji, puno zelenog bilja možete pronaći i u njihovoj kupaonici. Od koprive do maslačka, Ruskinje vole njegovati kožu i kosu smjesama potpuno prirodnih sastojaka. 

2. Jaja koriste za njegu lica i kose

Kućni tretmani ljepote za njih su gotovo svakodnevica, a jedna od omiljenih maski za lice i kosu im je upravo ona od jaja. Za lice koriste smjesu bjelanjka i mlijeka koju nanesu na očišćeno lice, drže 15 minuta i zatim isperu. Za kosu iskoriste žumanjak u koji umiješaju malo meda i maslinovog ulja, nanesu smjesu na neopranu kosu, drže sat vremena i potom na uobičajen način operu kosu. 

3. Šminku koriste za ljepotu i zaštitu

Iako mogu biti zahvalne na hladnom ruskom zraku koji zatvara pore i zaglađuje kožu, Ruskinje nikada iz kuće ne izlaze bez zaštitnog faktora. Tako njeguju svoju prepoznatljivu blijedu put, a za usne koriste kremaste ruževe koji im uz boju daju i zaštitu od vjetra. 

4. Puno hodaju

Svoju vitkost Ruskinje duguju stotinama prepješačenih kilometara u životu. To im je omiljeni oblik rekreacije, čak i po najoštrijoj zimi, a osim toga, vole plivati, odlaziti u teretanu i voziti bicikl. 

5. Koriste neuobičajene metode njege lica

Ruskinje smatraju da lupkanje lica dok nanose kremu ili tekuću podlogu potiče cirkulaciju i pomlađuje kožu. Osim toga, pri čišćenju lica uvijek koriste kružne pokrete od brade prema čelu kako bi napravile prirodan lifting lica. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.