Pažnju s otkačenog kaputa Nikoline Ristović skrenule su njene fantastične štikle

VODITELJICA Nikolina Ristović je vješto iskombinirala trendove i još jednom potvrdila da modu ima u malom prstu.

Nakon što je nedavno svojim stajlingom otkrila da su za savršen jesenski outfit potrebne samo tri stvari koje već imate u ormaru, sve je iznenadila spojivši dva slična, a opet različita uzorka. Hrabro je i prekršila jedno od najpoznatijih stilskih pravila, a najviše pažnje privukla je fantastičnom haljinom i priznanjem da je postala žrtva mode.

Ovog puta odlučila se za casual, ali jednako upečatljivu kombinaciju.

Basic traperice i jednobojnu majicu spojila je uz karirani kaput. Iako nije neobično vidjeti kapute s ovakvim uzorkom, njezin je drugačiji od drugih. Naime, ružičasto perje koje se na velika vrata vratilo u modu krasi rub ove kreacije, a odlično se uklopilo uz efektne štikle koje vode glavnu riječ u stajlingu.

Osim jarko ružičastom bojom, mogu se pohvaliti i upečatljivom mašnom zahvaljujući kojoj u ovim štiklama ne možete ostati neprimjetni. 

Da modni dodaci mogu potpuno preobraziti outfit, potvrdila je i obručom za kosu koji obožava i Kate Middleton, ali i brojne poznate Hrvatice. Riječ je o najpoželjnijem modnom dodatku koji je pravi spas za "bad hair" dane.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.