Pet hit trendova iz 2019. koji će u 2020. godini biti još popularniji

IAKO se moda mijenja iz sezone u sezonu, neki trendovi uspijevaju opstati i dulje od godine dana.

A ako se uoči nove godine pitate koji će trendovi iz 2019. preživjeti u 2020., u nastavku vam donosimo popis koji su sastavili modni stručnjaci za časopis Glamour. Sumnjamo da će vas baš svi oduševiti.

Biciklističke hlačice

Odjevni komad koji je dugo godina proveo na crnoj modnoj listi, posljednjih nekoliko sezona nikako ne izlazi iz mode, a po tom se pitanju ništa neće promijeniti ni dogodine. Dapače, modni stručnjaci predviđaju da ćemo ih u novoj godini viđati još češće i u raznim prilikama.

Radnički kombinezoni

Široko krojeni kombinezoni koji izgledom podsjećaju na radničke uniforme jedan su od najudobnijih i najpraktičnijih ovogodišnjih trendova pa nas ne iznenađuje puno da će i dogodine biti u modi.

Minijaturne torbe

Nakon jednog od najpraktičnijih, dolazi i najnepraktičniji trend koji će također opstati u 2020. godini. Riječ je o mikro torbicama u koje ne stane gotovo ništa, a za pokretanje ovog trenda zaslužan je brend Jacquemus.

Minijaturne naočale

Osim torbica, dogodine će male biti i sunčane naočale, a ovaj trend proteže se još od 2018. godine.

Bucket šeširi

Takozvani ribarski šeširi još su jedan od onih trendova oko kojih je javnost podijeljena, no modni stručnjaci im ove zime predviđaju veliku popularnost, posebice modelima načinjenima od umjetnog krzna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.