Petra Ecclestone nikada nije bila mršavija, no pronašla je lijek za slomljeno srce

Foto: Splash News, Getty

BOGATA nasljednica tugu liječi šopingom.

Čini se da se slavne dame ne razlikuju baš toliko od nas "običnih smrtnica" koje se nakon bolnih životnih događaja oporavljaju uz neku drastičnu beauty promjenu ili šoping, kojim se često vole razmaziti kako bi ublažile bol i tugu.
 
 
Barem to vrijedi u slučaju 28-godišnje Petre Ecclestone, koja je prije nekoliko tjedana podnijela zahtjev za razvod od supruga milijunaša, 35-godišnjeg Jamesa Stunta, kada je otkriveno da ju je dotični godinama psihički i fizički zlostavljao.
 
 
Plavokosa nasljednica i partijanerica, koja je često bila na listama najsexy žena svijeta, danas je majka 4-godišnje kćerkice Lavinije te 2-godišnjih blizanaca, zbog kojih se potpuno smirila, no razvod je ostavio posljednice na nju, budući da Petra nikada nije bila mršavija.
 
 
To je dokazala posljednjim slikama s Beverly Hillsa, gdje je uhvaćena u šopingu sa sestrom Tamarom i njezinom kćerkicom i suprugom, a tom prilikom Petra je uskočila u kratke traper hlačice te crveni topić, popularne Gucci natikače s krznom, a look je upotpunila tamnim naočalama i ruksakom.
 
Iako je kćer Bernieja Ecclestonea često bila na udaru kritika zbog mršavosti, nije bilo teško primijetiti kako je ovo njezino "najtanje" izdanje dosad, no ovoga puta je nitko ne krivi, s obzirom na sve što je prošla. S druge strane, njezin tata Bernie uvjerava javnost da je njegova mezimica jača nego ikad i da se u potpunosti posvetila obitelji koja joj je najveća utjeha.
 
 
Petra i njezin uskoro bivši suprug u listopadu bi trebali podijeliti imovinu u vrijednosti 5.5 milijardi funti te sklopiti dogovor oko skrbništva, što vjerojatno neće proći tako glatko, s obzirom na temperament bogatog poduzetnika koji se često znao i predozirati tijekom braka.
 
No, vrijeme liječi baš sve rane.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.