Predmet naše žudnje: Tenisice s pomponima

Foto: Instagram, Zara, Boohoo, ASOS, River Island, Net-a-porter

POPULARNI pomponi žarili su i palili prošloga ljeta, a čini se kako ništa drugačije neće biti ni ove jeseni.

Torbe, cekeri za plažu, tunike, sandale, štikle... Na svim tim modnim komadima, prošlog su se proljeća i ljeta nalazili i popularni pomponi, i to po principu što šareniji, to bolje.
 
Boohoo.com (18 eura)
 
 
 
No, čini se kako oni neće prestati biti popularni ni u ovoj jesensko-zimskoj sezoni, a ovoga puta se nalaze na tenisicama, koje predstavljaju idealnu obuću za ovo prijelazno razdoblje.
 
ZARA (350 kn)
 
 
Radi se zapravo o tenisicama, koje su posebnije utoliko što na sebi imaju jedan ili nekoliko čupavih loptica, koji se u većini slučajeva mogu i skinuti.
 
ASOS.com (40 eura)

Također, oni se uglavnom nalaze na prednjoj strani tenisica, ali i na stražnjoj, iznad pete, a dolaze u raznim bojama, a to su zasad crna, plava, bijela, siva i roza.
 
 
River Island (25 funti)
 
 
Osim što se izgledom izdvajaju od ostalih, prednost ovih tenisica jest i ta što se mogu kombinirati na razne odjevne predmete - haljine, plisirane suknje, traperice, hlače na crtu itd.
 
Sam Edelman (Net-a-porter.com, 115 eura)
 
 
Izbor još nije toliko širok, a mogu se nabaviti već od 25 funti, na popularnim stranicama za online šoping. Pogledajte naše prijedloge.
 
Amber Be (amber-be.com) - brand koji će tek biti lansiran
 
 
Zar nisu preslatke?
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.