Rastaje se slavna Penny: Kaley Cuoco zatražila razvod nakon samo 20 mjeseci braka

Foto: JLP, Instagram, Giphy

ONO što se činilo kao bajka, završilo je kao noćna mora.
 
Zvijezda serije "Teorija velikog praska", glumica Kaley Cuoco i njezin suprug Ryan Sweeting, odlučili su se rastati nakon nešto manje od 2 godine braka.
 
 
To je potvrdio i njezin glasnogovornik, kratkom izjavom kako su glasine o razvodu istinite, no kako niti jedna strana ne želi govoriti o razlozima raspada braka te kako oboje mole za privatnost.
 
No, nakon što smo malo pronjuškale društvene profile glavnih aktera, shvatile smo da su i prije službene objave o razvodu, postojali neki znakovi, koji nisu slutili na dobro. Naime, Kaley je maknula sve Ryanove slike s društvenih mreža, dok je on maknuo svoj Facebook profil te izbrisao sve slike sa svog Instagrama. Ah, te moderne veze.
 
 
Podsjetimo, par se vjenčao na Novu godinu, 2013. godine, nakon samo 6 mjeseci veze. Ona je tada odabrala rozu vjenčanicu, baš kao što nose princeze u najpoznatijim bajkama, dok se Ryan, koji je inače profesionalni tenisač, odlučio za potpuno crnu kombinaciju.
 
 
Glumica se često javno hvalila kako uživa u braku, a gotovo je svakodnevno na profilima objavljivala njihove zajedničke slike. No, čini se kako se ono što se na početku činilo kao bajka, pretvorilo u noćnu moru. I to nakon svega 20 mjeseci.
 
Možda se Penny ponovno vrati u zagrljaj Leonarda, s kojim je hodala prije nego što se udala.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.