Sanja Doležal najpopularniju mini haljinu sezone nosi na potpuno drugačiji način

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

HUMANITARNI koncert Želim život Zaklade Ana Rukavina okupio je brojna poznata imena, a na pozornicu se popela i Sanja Doležal.

Osim svojim nastupom, pažnju je privukla i odjevnom kombinacijom, a modnim znalcima nije promaknula činjenica da je u svoj stajling uklopila i jednu od najpoželjnijih haljina ove sezone. O njezinoj popularnosti dovoljno govori i činjenica da je odavno rasprodana.

Riječ je o mini haljini dugih rukava s naglašenim ramenima, apliciranim šljokicama i zanimljivim ovratnikom. Osim toga, veže se pomoću mašne, što joj daje dodatnu dozu elegancije. Ipak, za sako-haljine koje su posljednjih sezona iznimno popularne treba imati hrabrosti jer u prvi plan stavljaju gole noge.

No Sanja ju je odlučila nositi na pomalo neočekivan način - u obliku sakoa. Kombinirala ju je uz elegantne hlače klasičnog kroja te potvrdila da zna kako najizazovniju haljinu ove sezone prilagoditi svom stilu i da je mogu nositi i dame u šestom desetljeću života.

Inače, riječ je o haljini iz Zarine kolekcije koja se prodavala po cijeni od 499,90 kuna te je više nije moguće nabaviti, a svoje primjerke su uspjele uloviti i Nina Badrić te Ella Dvornik što je samo još jedan dokaz da je riječ o modelu koji pristaje apsolutno svima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.