Šljokice i crvena boja: Poznate Hrvatice nisu iznenadile novogodišnjim outfitima

Foto: Nel Pavletić/PIXSELL, Milan Sabić/PIXSELL, Instagram

DRUŠTVENE mreže jučer i danas su preplavljene novogodišnjim čestitkama i fotkama outfita za doček.

Svojim novogodišnjim stajlinzima na Instagramu su se pohvalile i brojne poznate Hrvatice, a moramo priznati da nas nijedna od njih nije iznenadila.

Svaka je u svoj outfit uklopila jedan od tipičnih novogodišnjih motiva - šljokice i crvenu boju, no očekivanim su odabirima potvrdile i da se s njima zbilja ne može ni pogriješiti.

Pjevačica Jelena Rozga, koja je sinoć nastupila u svom rodnom Splitu, bila je "tim šljokice" u crnom šljokičastom odijelu preko kojeg je tijekom nastupa obukla elegantni bijeli kaput koji je bojom uskladila s cipelama.

I njezina kolegica Maja Šuput je zablistala u šljokicama, ali u srebrnoj haljinici bez naramenica s velikim volanom i sandalama iste boje.

Bivša manekenka Iva Radić nosila je šljokice od glave do pete i to srebrnu šljokičastu bluzu i tamnocrvene šljokičaste hlače, a šljokice su prevladale i u outfitima cijele ekipe s njezine novogodišnje fotke.

Novu godinu je u šljokicama svojim obožavateljima još jučer čestitala i pjevačica Lana Jurčević.

Influencerica Sonja Kovač je u svoj kućni novogodišnji stajling ukomponirala i šljokice i crvenu boju, ali na štiklama koje je na svojoj čestitki držala u ruci.

Najcrveniji novogodišnji stajling imala je Nina Badrić koja je iskombinirala crvenu dolčevitu, hlače i kaput. Jedini dio njezinog outfita za nastup u Rijeci bile su srebrne metalik čizmice.

U crvenom je bila i voditeljica Ecija Ivušić koja je s haljinom uskladila i ruž za usne.

Crvenu haljinu je za doček odabrala i glumica Bojana Gregorić.

Glumica Ana Gruica je za Novu godinu obukla elegantni crni komplet koji je podigla crvenim turbanom i tamnocrvenim sandalama.

Nikolina Ristović je, pak, Novu godinu dočekala u odijelu boje ciklame te je ispod sakoa obukla samo grudnjak životinjskog uzorka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.