Stilski savjet plus-size blogerice koja uvijek izgleda fantastično

Foto: Instagram

ŽENE su općenito nezadovoljne svojim izgledom.
 
Stoga je pravo osvježenje naletjeti na jednu koja s ponosom nosi svoje obline i ne zamara se "manama", a upravo je takva ova plus-size modna blogerica koja izgleda fantastično u svemu što nosi. I zato vam danas donosimo njene stilske savjete kako biste se i vi svakodnevno osjećali i izgledali super.
 
 
Svojim odvažnim stilom ova blogerica mijenja nametnute standarde i inspiracija je mnogim ženama diljem svijeta zbog čega i na Instagramu broji preko 50 tisuća pratitelja.
 
 
Ona prati trendove i dokazuje da nisu rezervirani samo za mršavice te da je stav važniji od izgleda, no ima i odlične stilske savjete za punašnije djevojke. A najkorisniji od njih tiče se komada s kojim muku muče žene svih oblika i veličina.
 
 
Riječ je o trapericama. Unatoč svim trendovima koji su se izmijenili proteklih godina, ona ženama s oblinama savjetuje da se drže skinny modela i u širokom luku izbjegavaju traperice s odrezanim i kraćim nogavicama koje nikako ne laskaju silueti.
 
 
A kao najlaskaviji trend sezone izdvaja baršunaste komade koji slave obline, a to pogotovo vrijedi za pripijene modele.
 
 
Njen Instagram profil nudi još pregršt modne inspiracije za plus-size djevojke, a u nastavku smo izdvojili nekoliko njenih odličnih stylinga koje se itekako isplati iskopirati.
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.